top of page

GELAATSVERZORGING

Wat houdt een gelaatsverzorging in
bij Maison Coquette?

Aandacht voor JOUW huid, specifieke problemen en noden. Op je eerste afspraak start ik met een uitgebreide huidanalyse. Een belangrijke eerste stap, zo geef ik je een verzorging op maat . Tijdens deze huidanalyse wordt er ook geluisterd naar jouw vragen en de verbeteringen die jij aan je huid wenst. Elke verzorging heeft een eigen werkwijze, ontspanning en resultaat gaan hand in hand. Na elke verzorging geef ik jou productadvies om het resultaat van de verzorging te verlengen en je huid te boosten. Bij volgende afspraken start ik opnieuw met een korte analyse om een opbouwend effect te hebben op jouw huid.

IMG_3695.jpeg
Waarom een gelaatsverzorging?

De huid is ons grootste orgaan en vormt de bescherming tussen jouw lichaam en de rest van de wereld. Het fungeert als filter en reguleert je lichaamstemperatuur. Je huid heeft recht op de verzorging die ze nodig heeft! Een huidverbeterende gelaatsverzorging samen met een ontspannende massage, dat is wat jij nodig hebt!

Voor elk huidprobleem een oplossing.

Germaine de Capuccini heeft een brede waaier aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen. De producten zijn niet getest op dieren en zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

IMG_6067.jpeg

PAKKET

gelaatsverzorging

huidanalyse, reiniging, dieptereiniging met peeling, epilatie wenkbrauwen, verwijderen comedonen en gerstekorrels, serum, massage gelaat + hals + decolleté, afsluitcrème. (incl. staaltjes + productadvies)

PRIJSLIJST

Naturae
 

Een organische en biologische verzorging op basis van witte thee-extract, zonder siliconen, parabenen en volledig vegan. De huid wordt beschermd tegen de vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering.

€ 85

So Delicate

 

Kalmerende en verzachtende verzorging voor de gevoelige en droge huid. Werkt zeer voedend en is hypoallergeen.

€ 85

Purexpert
 

Een zuiverende verzorging voor de probleem- of acnéhuid die een egale huid onthult, openstaande poriën en onzuiverheden vermindert. Intensieve zuivering met enzymatische milde peeling.

€ 90

Royal Jelly

 

Een voedende en herstellende verzorging op basis van koninginnengelei die comfort en zachtheid geeft aan de huid.

€ 90

Timexpert Hydraluronic

 

Het hoogste niveau van gelaatshydratatie en een verzorging met cosmetisch opvullend effect met een onmiddellijk en langdurig resultaat. Het beschermt de huid tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden. De krachtigste hydratatiekuur op basis van 3 soorten hyaluronzuur en gepatenteerd HLG Nanopolymeer, het perfecte duo voor diepe en langdurige hydratatie.

€ 105

Timexpert Excel 02

 

Een ware zuurstofkuur voor uw gelaat. Deze verzorging voorkomt en bestrijdt veroudering, verfijnt poriën en geeft een prachtige glow.

€ 110

Timexpert Vitamine C

 

Een huidverbeterende verzorging die de stevigheid, luminositeit en jeugdigheid van de huid herstelt. Laat zelfs de meest doffe huid opnieuw stralen.

€ 110

Timexpert Rides

 

Een drievoudige anti-rimpel verzorging die de contracties van de huid neutraliseert, uitdrukkingslijntjes opvult en rimpels weer glad maakt. Natuurlijk botoxeffect!

€ 120

Timexpert White

 

Een behandeling die de bestaande donkere vlekken minimaliseert, het geeft de huid een verhelderend effect. Vermindert het uiterlijk van donkere vlekken en reguleert het pigmentatieproces. Het zal de perfectie van een stralende huid herstellen.

€ 110

Timexpert SNRS

Geeft een algemene huidverjonging. De huid wordt steviger, elastischer en beter gevoed. Rimpels worden minder zichtbaar en het gelaat krijgt volume. Een unieke formule op basis van epigenitica.
Epigenetica maakt mogelijk wat tot nu toe ondenkbaar was in de cosmetica: de slapende genen terug op “ON” zetten, zodat ze optimaal proteïnen kunnen produceren.

€ 110

B-CALM

Een dermatologische verzorging speciaal ontwikkeld om couperose, rosacea, eczeem en dermatitis te behandelen. De huid zal duidelijk gekalmeerd en hersteld worden, irritatie roodheid en schilfering verminderen. De bacteriële flora wordt opnieuw in evenwicht gebracht en het natuurlijke afweersysteem zal geactiveerd worden.

€ 105

For Men

 

Een specifieke verzorging aangepast aan de noden en behoeften van de mannenhuid. Bovendien hebben de producten een aangename mannengeur.  Geeft de huid energie en vitaliteit, gaat huidveroudering tegen en afvalstoffen worden verwijderd.

€ 90

Expert Lab pigment therapy

 

Deze verzorging richt zich volledig op pigmantatie op hoger niveau. Werkt op pigmentatie door de zon, zwangerschapsmasker (melasma), maar ook vlekjes (littekens) die zijn ontstaan door acné of wondjes. Voor de beste resultaten is een kuur van 4 verzorgingen met correcte producten voor thuis aangeraden.

Dermaplaning

 

Een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd van het gelaat. Dit wordt met een speciaal ontwikkeld chirurgisch steriel mesje uitgevoerd. Eén van de meest populaire exfoliërende technieken. Pijnloos en effectief. Onmiddellijk na de behandeling heb je een zachte, stralende, frisse huid.

€ 110

€ 105

Microneedling (3D)

 

Tijdens deze verzorging worden er micro-perforaties in de huid gemaakt met behulp van 36 (3D) heel fijne steriele naalden. Door deze oppervlakkige perfortaties wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd. Ook worden er actieve werkstoffen gebruikt die werken op pigmentatie, littekens, rimpels, verslapte huid, oneffenheden, ... Voor de beste resultaten is een kuur van 4 verzorgingen aan te raden. Je kan ook kiezen voor de 3D naalden, dit kan het hele jaar door en ook voor de gevoelige huid.

€ 125

LED flash-verzorging

 

•    Reiniging
•    Dieptereiniging met chemische peeling
•    Aangepast serum

•    LED-masker/lamp (4 kleuren = 4 huidproblemen aanpakken a.d.h.v. lichttherapy)
•    Afsluitcrème 

Mini-gelaatsverzorging

 

•    Reiniging
•    Dieptereini
ging met peeling
•    Epilatie wenkbrauwen
•    Aangepast masker
•    Afsluitcrème 

Acné tienerverzorging (-18j)

 

Ontgiften van de jonge huid met aandacht voor een gezonde en gezuiverde huid. 
•    Reiniging
•    Dieptereiniging met enzymatische milde peeling (ideaal voor ontstekende acné)
•    Verwijderen comedonen + gerstekorrels

•    Antiperfectie serum
•    Zuiverend klei masker 
•    Afsluitcrème

€ 55

€ 65

€ 70

bottom of page