GELAATSVERZORGING

Wat houdt een gelaatsverzorging in
bij Maison Coquette?

Aandacht voor JOUW huid, specifieke problemen en noden. Op je eerste afspraak start ik met een uitgebreide huidanalyse. Een belangrijke eerste stap, zo geef ik je een verzorging op maat . Tijdens deze huidanalyse wordt er ook geluisterd naar jouw vragen en de verbeteringen die jij aan je huid wenst. Elke verzorging heeft een eigen werkwijze, ontspanning en resultaat gaan hand in hand. Na elke verzorging geef ik jou productadvies om het resultaat van de verzorging te verlengen en je huid te boosten. Bij volgende afspraken start ik opnieuw met een korte analyse om een opbouwend effect te hebben op jouw huid.

Image by Carolina Heza
Waarom een gelaatsverzorging?

De huid is ons grootste orgaan en vormt de bescherming tussen jouw lichaam en de rest van de wereld. Het fungeert als filter en reguleert je lichaamstemperatuur. Je huid heeft recht op de verzorging die ze nodig heeft! Een huidverbeterende gelaatsverzorging samen met een ontspannende massage, dat is wat jij nodig hebt!

Voor elk huidprobleem een oplossing.

Germaine de Capuccini heeft een brede waaier aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen. De producten zijn niet getest op dieren en zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Image by Carolina Heza

PAKKET

gelaatsverzorging

huidanalyse, reiniging, dieptereiniging met peeling, epilatie wenkbrauwen, verwijderen comedonen en gerstekorrels, serum, massage gelaat + hals + decolleté, afsluitcrème. (incl. staaltjes + productadvies)

PRIJSLIJST

Naturae
 

Een organische en biologische verzorging op basis van witte thee-extract, zonder siliconen, parabenen en volledig vegan. De huid wordt beschermd tegen de vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering.

€ 66

So Delicate

 

Kalmerende en verzachtende verzorging voor de gevoelige en droge huid. Werkt zeer voedend en is hypoallergeen.

€ 66

Purexpert
 

Een zuiverende verzorging voor de probleem- of acnéhuid die een egale huid onthult, openstaande poriën en onzuiverheden vermindert. Intensieve zuivering met enzymatische milde peeling.

€ 69

Royal Jelly

 

Een voedende en herstellende verzorging op basis van koninginnengelei die comfort en zachtheid geeft aan de huid.

€ 69

Hydracure

 

Een intensief hydraterende verzorging met een onmiddellijk en langdurig resultaat. Het beschermt de huid tegen uitdroging en extreme weersomstandigheden. De krachtigste hydratatiekuur op basis van hyaluronzuur van Japans thermaal bronwater.

€ 79

Excel 02

 

Een ware zuurstofkuur voor uw gelaat. Deze verzorging voorkomt en bestrijdt veroudering, verfijnt poriën en geeft een prachtige glow.

€ 89

Vitamine C

 

Een huidverbeterende verzorging die de stevigheid, luminositeit en jeugdigheid van de huid herstelt. Laat zelfs de meest doffe huid opnieuw stralen.

€ 89

Timexpert Rides

 

Een drievoudige anti-rimpel verzorging die de contracties van de huid neutraliseert, uitdrukkingslijntjes opvult en rimpels weer glad maakt. Natuurlijk botoxeffect!

€ 105

For Men

 

Een specifieke verzorging aangepast aan de noden en behoeften van de mannenhuid. Bovendien hebben de producten een aangemane mannengeur.  Geeft de huid energie en vitaliteit, gaat huidveroudering tegen en afvalstoffen worden verwijderd.

€ 79

Synergyage AOX

 

Wil je een niveau hoger schakelen? Kies dan voor de doeltreffende cosmeseutische verzorging met medische voordelen. Een nieuwe generatie clinical peeling met sterk anti-age effect die de huid voller maakt en werkt op tal van huidimperfecties, zelfs voor de dunne en gevoelige huid!
Aanbevolen voor:
•    Hyperpigmentatie 
•    Huidveroudering
•    Rosacea + couperose
•    Acné  

€ 75

Mini-gelaatsverzorging

 

•    Reiniging
•    Dieptereiniging met peeling
•    Epilatie wenkbrauwen
•    Aangepast masker
•    Afsluitcrème 

€ 49

Acné tienerverzorging (-18j)

 

Ontgiften van de jonge huid met aandacht voor een gezonde en gezuiverde huid. 
•    Reiniging
•    Dieptereiniging met enzymatische milde peeling (ideaal voor ontstekende acné)
•    Verwijderen comedonen + gerstekorrels
•    Epilatie wenkbrauwen
•    Antiperfectie serum
•    Zuiverend klei masker 
•    Afsluitcrème

€ 60

Contacteer me

Wil je graag een afspraak maken of meer informatie over een behandeling of product, vul dan onderstaand contactformulier in. Ik neem binnen de 24u contact met jou op.

Je kan ook steeds een afspraak maken via de online tool rechtsonder deze pagina.

Dankjewel voor je berichtje!

Enkel op afspraak en donderdag gesloten.

Betaalmogelijkheden: cash of mobiel betalen.

  • Facebook
  • Instagram